Kennel Pipeline har fått sin första champion!

Semestern inleddes med två dagar på Tvååkers idrottsplats i näst intill perfekt hundutställningsväder! Sol, varmt men inte för varmt. Berith kom till den viktiga ”kvällen före” med syskonparet Clara och Claire. Jag ställde Musse och Laura. Med över 40 mellanpudlar anmälda var jag inte direkt säker på någon placering och första dagen blev Musse 3:a i öppenklassen utan CK. Dag 2 var det emellertid Musses dag. Jag fick hjälp av Anna-Carin Wintertidh med Musses visning, eftersom Laura gick nästan samtidigt i en annan ring. Och medan jag sprang gatlopp med en fransk Bulldogg (som är en annan historia), placerade sig Musse som 2:a bästa hane med cert och därmed championat!!  Jag är så glad och stolt över att ha fött upp en alldeles egen champion. Vill också speciellt tacka fodervärdarna Petra och Alice som sköter Musses päls mellan utställningarna. Utan vardagsvården – ingen utställningspäls- och utan utställningspäls inga framgångar i ringen! Tack! Framgångarna duggade dock tätt denna helg. Lilla Laura ställdes i valpklass och blev BIM båda dagarna. Hon skötte sig så bra och är som en liten smällkaramell i ringen. Tack Berith, för denna pärla! För Berith gick det också bra! På fredagen blev hennes vackra Clara BIR och på lördagen placerade sig Claire som 3:a bästa tik, vilket är en stor prestation med tanke konkurrensen. Som grädde på moset blev Embrace Hurricane (Hippieson och pappa till Laura!) BIM på lördagen! Det var således två söner till Hippie som lade beslag på de två första placeringarna i hanhundsklassen på lördagen.  Starten på semestern känns ganska bra…

5 comments to Kennel Pipeline har fått sin första champion!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>