Borås, Boråååås

I Borås regnar det – mycket. Inge kul att ställa pudel i ösregn, men jag (liksom många andra) gjorde ett tappert försök att få till pälsarna och sedan bevara desssa   i någorlunda skick. Det var rekordmånga mellanpudlar, närmare 50 stycken! Kul, men hade givetvis varit ändå roligare om man kunnat se alla ordentligt. Nu sprang man o gömde sig under paraplyer o tält…. På lördagen gjorde Laura debut i lite större sammanhang, hon fick träffa syrran Lilly igen. Kul att se tjejerna ihop igen och att de är precis så fina och lovande båda två som man kan önska! Laura blev i ringen slagen av syrran, men det var inget som bekymrade henne, hon gav syrran massor med pussar o kramar ändå. Musse blev 3:a i öppen klass med CK och oplacerad i Bästa Hane. På söndagen fick Musse åka själv, utan mej, då jag var upptagen på annat håll. Denna gång blev han 2:a i öppen klassen med CK. Vi kämpar tappert vidare mot det stora målet….

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>