Backamo och summering.

Stressigt värre var det när jag hade start nr 13 och 15 i ringen. Musse i Championklass och Laura i juniorklass. Det var därför tur att jag hade hjälp med både tältuppsättning och handling. Musse blev 3BH och Laura vann juniorklassen och placerade sig sedan som 2BT med Alexandra som proffsig handler för dagen. Solen sken från klarblå himmel, för min del blev detta sommarens sista utomhusutställning och jag kan därmed konstatera att bortsett från Borås så har solen lyst på varje utställning, vilket jag kan bära med mig in i höstmörkret. Sommarens höjdpunkter var Tvååker, där Musse blev Champion och Ronneby där vi bodde på ett fint Spa-hotell precis intill parken där utställningen var. Med anledning av att jag passerat 50 under sommaren hade Anna-Karin, Elisabeth, Berith, Liss-Britt och Lena Jonsson och hennes man hade gjort en fin överraskningsfest med skumpa på rummet och en underbar grillbuffé på hotellets terrass för mig. Vilken glad överraskning -tack!!! Det var magiska dagar där bl a kennel Cachas hade en fin uppfödargrupp (gäller både hundar och handlers). Vi fick också träffa träffa Emma med pappa Kotte och fyra av hans sex barn var samlade på ett litet ”familjefoto”. Tack alla för trevliga dagar med härligt umgänge och vackert väder!

1 comment to Backamo och summering.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>