Milou2

SE25367/2021 Cachas Radcliff ”Milou” född 20210314

Så blev det en Milou till i pudelfamiljen. Vi kallar honom lite slarvigt för ”tvåan”. Efter 9,5 år hämtade jag min tredje hund från kennel Cachas. Milou är efter Ch Fieldman’s Marshmallow Fluff och Ch  Cachas Fedora och även barnbarnsbarn till min gamla Hippie. Han har en fantastiskt fin tiklinje bakom sig med idel ädla Cachas pudlar och en vit pappa med en helt annan bakgrund. Så det ska bli riktigt spännande att se vad det ska bli av honom. Milou bor hos fodervärden Anna Holmberg med familj. Förhoppningen är förstås att han ska utvecklas fint och även hälsomässigt klara testerna så att jag kan använda honom i avel. Just nu är han en härligt glad slyngel, men en mycket vacker sådan. Vi får hoppas han kan komma ut i ringarna under 2022.

2023-04-13: Milou är nu klar med sina hälsotester. HDA och HD index 108, patella UA, ögonlyst april 2023 ua och prcd A. Tyvärr är han en aning över måttet (46 cm) men en härlig o go kille.  Milou finns tillgänglig för lämpliga tikar.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>