SPK Södra Höstutställning i Hässleholm 20231022

Så var det redan dags för SPK Södras höstutställning i Hässleholm. Det brukar alltid vara trevligt och denna gång var inget undantag. Med mig hade jag (som vanligt) Sunny och Willow. Domare var Sally Burnes, Irland. Jag visste redan på förhand att för att ha en chans till CK så måste man vinna klassen då hon bara delade ut ett CK per klass (max). Båda tjejerna var i toppform och lyckades med den bedriften – Sunny vann juniorklassen och Willow den öppna klassen. I bästa tik placerade sig Sunny som nr 1 med cert och Willow som nr 3. Sunny blev sedan slagen av hanen i BIR/BIM i såväl juniorklass som vuxenklass. Men jag är helnöjd, framförallt att de är så roliga och lättsamma att ha med sig.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>