SPK m Eskilstuna 20231126

Sista utställningen för i år – i alla fall för mig. Denna gång hade jag valt att bara anmäla Willow. Berith gjorde snällt iordning gästrummet så jag kunde landa där kvällen innan. Vi passade på att fira årets framgångar med bubbel och pizza! Om jag hade det enkelt med bara en hund, så hade Berith det lite mer intensivt då hon anmält inte mindre än 5 hundar. Eftersom två av hennes hanar fick CK, så fick jag äran att visa fina Cachas Connor i bästa hane till en fin tredjeplats med R-cert. Brodern Cameron blev bästa hane!! Willow har verkligen blommat ut på sista tiden och vann öppen klassen med CK och placerade sig slutligen som 2:a Bästa tik med R-cert i hård konkurrens. Fin kritik fick hon också av domare Christina Johansson. Med denna utställning säkrade hon 1:a plats på listan över  Årets Mellanpudel SPK. Vilket fantastiskt år vi haft!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>