Turné till Roskilde och Åland

Det har varit hektiskt på utställningsfronten ett tag . Pernilla och jag åkte till Roskilde sista helgen i september och helgen efter till Åland med våra hundar. Vackert väder och trevligt hade vi och resultaten var fina de också. I Roskilde fick Sunny Junior-Cert, Junior-CACIB och CERT samt 3 BT. Willow fick R-cert. På Åland fick Sunny återigen Junior-Cert och Junior CACIB och 4 BT. Nu fattas det ett i Sverige för att hon ska bli C.I.B-J. På Åland gick det även bra för Wiggo som denna gång blev BIR-junior mot sin syster. Willow blev utan placering denna gång. De är helt fantastiska och lätta att åka med, underbara hundar!!!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>