Svenska Pudelnationalen 2023 och SPKv

Ska försöka kort sammanfatta dessa dagar som går till historien med att utställningsmässigt bli mina bästa dagar någonsin och fina minnen för livet! Kenneln hade fyra hundar med och samtliga hade framgångar, både individuellt och i grupp! Anmälda hundar var:  Sunny (Pipeline’s Cover Me In Sunshine) i juniorklass, Willow (Pipeline’s Willow) i Öppen klass och Lilly (Pipeline’s Little Darlin’) i veteranklass.  Med var också Wiggo (Pipeline’s Walking On Sunshine) som ägs av Pernilla Johansson även han i juniorklass. Kenneln hade också en uppfödargrupp. Domare var Scott Wolf och Daniel Augustus, båda USA

Wiggo vann juniorklassen dag 1 och placerade sig som 2:a BH båda dagarna med R-cert och Cert.

Sunny vann juniorklassen dag 1 och blev även bästa tik med cert, samt BIR och BIS1 junior, BIR och BIS2 vuxen. Ck opl dag 2.

Willow fick Exkl dag 1 och vann Ökl med CK dag 2. Placerade sig slutligen på en hedersam 3:a bästa tik bland 27 anmälda tikar!

Lilly fick ck och blev BIR-  och BIS3 veteran båda dagarna.

Slutligen blev gruppen som bestod av ovan nämnda hundar BIR uppfödagrupp båda dagarna, BIS2 (dag 1) och BIS1 (dag2)

Tack alla ni som bidrog på olika sätt till att jag gick i mål med detta: Berith Eliasson som var min allra bästa coach och såg till att jag öht kom in i ringen (hon hade det tufft! ) och som fixat bästa hotellet i Vårgårda!! Tack även Kerstin Johansson och Anna Johansson m fl för hjälp i gruppen och ALLA andra som hejade o klappade händerna vid ringside och som har gratulerat både ”live” och via andra kanaler. TACK!!!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>