Svalöv SPKs

Så var det äntligen dags för en ”riktig” utställning. För mig blev det en rivstart på flera  plan då jag laddade med körkonsert under Earth Hour på lördagskvällen. Willow deltog i sin första och sista valputställning innan hon blir 9 månader. I ringen fick hon se sig slagen av syrran Daily (Daylight) med matte Berith som blev bästa tikvalp och BIM. Lilly gjorde sin första utställning som veteran. Hon tyckte det var så roligt att vara i ringen igen och blev BIR- och BIS2 veteran. Stella fick också hänga med och känna lite på miljön igen. Är så glad över mina tre tjejer, ett gott gäng. Berith valde att mellanlanda i Vallda på vägen hem. Givetvis firade vi med lite bubbel och ”tjöt”. Alltid mycket att prata om och planera inför framtiden. Nu är vi redo för en ny utställningssäsong!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>