Turné till Enköping, Eskilstuna och Hammarskog

I fredags åkte jag med Lilly och Willow till Enköping och hälsade på hos Berith. Syftet var förstås hundutställning, men då måste man ju se till att ha riktigt trevligt dagen innan (ifall det går dåligt på tävlingen). Och det hade vi verkligen. Beriths syster Ingrid stod färdig med supergod middag med efterföljande trädgårdsvandring i deras lummiga trädgård. Upp i svinottan och iväg till Eskilstuna,  försedda med såväl solskydd som regnskydd, men de befarade störtskurarna uteblev helt och hållet och vädret var behagligt – helt perfekt! Först ut var Willow i juniorklass, där hon blev 2:a med ck. Lilly var ensam i veteranklassen och blev därmed BIR men fick också CK. Så båda flickorna fick vara med i bästa tik. Eftersom Berith ”bara” visade sin dvärgtik kunde hon hjälpa mig med Willow. Båda blev dock oplacerade där. Vi packade relativt snabbt ihop och jag  åkte själv vidare till Norrköping där jag tog in på hotell mitt i stan. Det visade sig även pågå någon slags festival men mina lantishundar klarade med bravur att kryssa fram i folkvimlet och jag blev glatt överraskad hur obekymrade de var. Inte ett voff på hotellrummet heller trots att det var massor med konstiga ljud utanför. I Norrköping vässade vi resultatet lite till och Willow vann juniorklassen med ck och placerade sig som 3:a i bästa tik. Lilly blev BIR veteran med ck och 4:a i bt. Vädret var lika toppen som dagen innan och vi behövde inte skydda oss mot varken sol eller regn. En härlig avslutning på sommarens utställningar att minnas när höstmörkret kommer
.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>