Istället för My Dog

Då My Dog blev inställt erbjöds i helgen  möjligheten att exteriörbedöma sin hund. Ingen tävling, men en bedömning av auktoriserad domare och ett resultat som registreras i SKK. Eftersom det nu verkar vara osäkert med utställningar framöver tog jag med Cachas Radcliff  eller Milou som han kallas så att han skulle få ett officiellt resultat. Domaren tyckte Milou var en riktigt fin representant för mellanpudlarna och belönade honom med Excellent och CK. Kritiken var riktigt fin den också: ”Tilltalande helhet. Vackert huvud med fint mejslat nosparti. Välburna öron. Vällagd skuldra med utmärkt förbröst. Välburen svans, passande benstomme. Härligt vinklad bak och fram. Ännu något platta tassar fram. Presenteras väl iordninggjord. Rör sig som en pudel.” Domare: Liz-Beth Liljeqvist.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>