Fanny 20080511-20211119

Knappt har sista sista valpen flyttat så är vi tvungna att ta farväl av vår älskade Fanny (Ch Bazaar’s Cirque Du Lune). Hon kom som en virvelvind från kennel Bazaar i Norge 2008 och visade herrarna Hippie o Mulle var skåpet skulle stå. En stor personlighet i litet format som inte kan beskrivas i ord. Fanny var supermorsa nr 1! Utöver sina två egna valpkullar har hon även fostrat Lillys två valpkullar – den sista nu under 2021. Över allt annat så trivdes hon i valplådan så det kändes bra att hennes sista sommar kunde få bestå mycket av det. Nu har Fanny följt efter Hippie och Mulle och de tre som länge utgjorde kärngänget är nu borta. Det är så oerhört sorgligt men så är livets gång. Vi får glädjas åt de som är kvar. Nu består flocken av Lilly (Fannys dotter), Stella (dotter till Lilly och Mulle och barnbarn till Hippie och Fanny) och Willow (dotter till Lilly och barnbarn till Fanny). Så de tre lever med oss via barn och barnbarn.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>