Så åker valplådan ut för denna gång

Det har varit en lång period med tre valpkullar i huset. Den 20/7 föddes Lilly o Clydes fyra valpar. Två dagar senare knackade tre moderslösa chiahuahuor på dörren. Självklart fick de flytta in! Det var otrolig roligt att se denna blandade kull växa upp och vemodigt när de skiljdes åt. Den 10/9 föddes Agnes och Malcolms två pojkar efter en dramatisk start på Blå Stjärnan med akut kejsarsnitt. Två runda goa gossar som fick hänga på det andra gänget när de kommit upp på benen. Det är lite ”tricky” att ha valpar i olika åldrar, men väldigt spännande att se hur de interagerar – både stora och små. Men allt roligt har ett slut och i lördags flyttade minstingen i Agnes kull. Sååå tomt det blev! Visserligen har vi vår lilla Willow kvar men hon smälter väl in bland de vuxna och märks knappt när hon är ensam valp. Man inser också att det går en hel del tid till att mata, städa och moppa golv och flytta valpar hit o dit. Plötsligt fick jag tid till annat – det blev förstås en tur med hästen som varit lite eftersatt på senare tid.  Nu ska vi njuta av flocken vi har och önskar alla valpar som är spridda runt om i landet ett stort lycka till i framtiden!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>