Flytt och nya valpar

Det händer mycket på valpfronten. Lilly och Clydes valpar är nu 9 veckor och två av dem har flyttat till nya hem. En har kommit till en familj som har en bror till Lilly och en hos Clydes (pappans) uppfödare/ägare och tillika mångårig vän och mentor, Berith Eliasson kennel Cachas. Det känns tryggt och bra och jag vet att båda är i goda händer, för det är alltid lika vemodigt när de flyttar. Vänjer mig aldrig helt vid att kullen skingras och alla ska ut på egna äventyr, men det är ju så det ska vara. Kvar är en hane som också så småningom flyttar och en tik som ska stanna här. Hon heter Willow och är ett litet busfrö, men ett väldigt gulligt sådant. Den 10/9 föddes också Agnes och Malcoms kull, det blev två hanvalpar. De äter, frodas och mår bra i valplådan just nu.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>