MyDog 2020

Lika säkert som julafton kommer MyDog i trettonhelgen. Det har blivit ett fint avslut på julen och en början på ett nytt år, en slags ”kick-off” skulle man kunna säga. I år kom Berith ner med sin vackra Fedora och sin ursöta valp Jonas, 5 månader. Hennes förhoppning var att Fedora skulle ta sitt sista cert och bli champion. Vi har som vanligt himla trevligt och hade nu tid att umgås lite mer än vanligt. Mycket hundsnack blir det och tro det eller ej , men vi pratar om annat också. På söndagen hade jag med Stella. Hon var mycket duktig och börjar bli riktigt säker i ringen vilket jag tycker är fantastiskt roligt! Dock är hon lite i underhull och pälsfärgen är tyvärr inte super. Hon blev 2:a i ukl med excellent, men inget ck. Är dock mycket nöjd med henne då hon visade sig jättefint och både hon och jag hade roligt! På söndagen var jag bara med som åskådare. Kenneln representerades av Agnes (Pipeline’s Tiana) med matte Mayvi Johansson som kom 2:a i jkl med CK. De var jättefina båda två och så roligt att kunna koncentrera sig på att titta på dem utan att vara nervös för egen hund. Höjdpunkten var nog ändå att Fedora fick sitt cert och blev Svensk Utställningschampion (och finsk och dansk) . Grattis Berith och Fedora!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>