Summering 2010-2019

Nytt år – nytt decennium. Det hinner hända mycket på 10 år. Kennelns första kull såg dagens ljus 2011 och är idag mogna veteraner. Ytterligare fyra kullar och totalt 25 valpar har vi haft förmånen att ta hand om och placera ut i fina hem. Att följa en valpkull från födsel till flytt är bland det roligaste som finns. Tävlat har jag också gjort och under perioden har jag lyckats få fram 6 champions  (Ch Joylight’s Big-Surprise ”Mulle”, 2011, Ch Bazaar’s Cirque Du Lune ”Fanny”, 2011, Ch Pipeline’s Castor ”Musse”, 2013, Ch Cachas Laura ”Laura”, 2015, Ch Pipeline’s Little Darlin’ ”Lilly”, 2016 och Ch Pipeline’s Happy ”Happy” ,2018.

Under 2019 gjorde Pipeline’s Little Sunshine (Stella) och hennes bror Pipeline’s Little Cloud ”Milou” debut i ringen officiellt. Det har resulterat i 1 cert, 1 BIR junior och 1 BIM- junior för Stella och 2 cert för Milou med ägare/handler Agneta Sjöberg .  Milou har även godkänt viltspårprov i anlagsklass. Därutöver hade kennel Pipeline sin första avels- och uppfödarklass på SKK i Borås i början av juli. HP och fina lovord från domare Tina Taulos blev vi glada för och en litet ”kvitto” på att fler än jag gillar kennelns hundar. Nu ser vi fram emot 2020, med nya kurser, utställningar och förhoppningsvis en ny valpkull om allt vill sig väl.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>