SPKv vårutställning

När vintern äntligen kom så är det dags för vårutställning. Denna gång hade jag återigen en uppfödargrupp. Något som jag i somras trodde var en engångshändelse… Men man glömmer snabbt hur mycket arbete det ligger bakom och hur trött man blir dagen efter. Men så roligt!! Berith kom dagen innan och denna gång även Milous matte Agneta. Mat och ”tjöt” blev det givetvis och huset fullt av pudlar – närmare bestämt 8 stycken. Många hundar skulle in i ringen denna dag. Först ut var Berith med sin lille valp Jonas (Cachas Jones). De gick ut med flaggan i topp och slutade som BIS-valp. Agneta och Milou som vilat sig från utställning ett tag var tillbaka med bravur. De vann Unghundsklassen med CK och slutade som 2:a Bästa Hane med R-cert. Även Stella vann unghundsklassen med CK men blev oplacerad i Bästa tik. Kul var det med Rebecka och Belle som gjorde debut och blev 2:a i juniorklass med ck. Så var det då gruppen. I den ingick Milou (P:s Little Cloud), Stella (P:s Little Sunshine), Agnes (P:s Tiana) och Belle (P:s Belle). Domare Asta Gudbergsdottir gav gruppen HP och vi slutade som BIS1 uppfödargrupp.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>