My Dog 2018

I år var vi tillbaks på My Dog efter ett litet uppehåll. Lika stökigt som vanligt, men – som vanligt träffar man en massa folk man aldrig ser annars och naturligtvis alla pudelmänniskor. Alltid skönt att lite lämna julen bakom sig och se fram emot något nytt. I år var endast Happy med. Första dagen vann hon Unghundsklassen med Ck och slutade som 3:a bästa tik. Det var en prestation eftersom hon reagerade på de lösa plattor som ligger under mattorna, lite ”scary” tyckte Happy. Andra dagen hade hon helt glömt plattorna och sprang på sitt vanligt härligt eleganta sätt i ringen. Men det jag ser hos Happy verkar domaren för dagen helt ha missat så hon blev sist i sin klass och för första gången i sitt utställningsliv utan CK. Så kan det gå, men nu tänker vi att det bara kan gå bättre. Kan också konstatera att det är exakt 10 år sedan som Happys morfars far Hippie blev Svensk Vinnare på My Dog. Så denna gång får det bli ett 10 år gammalt foto på Hippie i sin glans dagar ….

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>