Året 2017

Med blandade känslor sammanfattar jag året 2017.  I början av året visade Hippie att han inte mådde riktigt bra, var inte så sugen på promenader och det verkade som han hade ont någonstans. Jag trodde diskbråck – men det skulle visa sig vara cancer i lunga o lever. Den 22/5 fick han somna in. Han blev 13 år och 1 månad gammal. Ungefär samtidigt gjorde hans barnbarnsbarn Happy entré på riktigt i ringen. Och det gjorde hon med den äran. Hon har varit utställd 7 gånger under året. Samtliga gånger med ck, 3 cert, 1 cacib och 2 R-cert och tre gånger blev hon dessutom BIR! Ingen dålig start för en ungdom. Fanny visade också att hennes gamla takter sitter i. Hon har ställts 6 gånger, fått ck samtliga gånger och blivit placerad i bästa tikklass 3 av gångerna, blev BIS 2 veteran på SPKv:s höstutställning och slutade som listetta på den totala listan av årets mellan veteran!! Det var värt att fira. Året avslutades med ett besök på Stockholms Hundmässa även kallad ”Stora Stockholm” dit 50 mellanpudlar var anmälda. Både Happy o Fanny fick ck och blev placerade i respektive klass. Så en fin avslutning trots allt blev det på år 2017.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>