SPKv Vårutställning

Till Göteborg anmäldes Happy, mest på grund av att Berith med sina skönheter Fairy och Malcolm tänkte samma sak. Ingen av hundarna ”behövde” något viktigt cert eller liknande. Utan vi kom nog fram till att det var vi som ville träffas och därför behövde vi en utställning att skylla på. En mycket trevlig ”dagen före” där vi numera för säkerhets skull dricker lite skumpa för att fira eventuella segrar eller kanske förluster i förväg? Utställningen slutade med att alla tre hundarna blev sist i sina respektive klasser. Något som jag faktiskt inte tror har hänt innan. Vi kunde konstatera att denna domare och vi hade lite olika åsikter om hur vi tycker att en pudel ska se ut. Men domaren var mycket bra med hundarna och Happy skötte sig exemplariskt, så jag får väl se det hela som en ovanligt lyckad ringträning. Nu inväntar vi Happys 2-årsdag och då börjar jakten på ”sista certet”.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>