Växjö Int SKK

Till Växjö åkte Kerstin och jag med våra totalt 3 tikar – en junior, en unghund och en veteran. Vägen till Växjö är kanske inte den roligaste men med trevligt sällskap går resan snabbt o fint. Så snabbt att vi var där en halvtimme innan de öppnade! Tror knappast att detta kommer att hända just oss igen – men med kaffe på termos o goda mackor som gick även väntan i kön fort. Mellanpudlarna gick först och domaren Oliveira Rui var snabb. Happy tävlade i unghundsklass och vann sin klass med ck. Även i bästa tik avgick hon med segern och blev dessutom BIR med Cert och sitt första Cacib!! Fanny gjorde sin definitivt sista utställning med flaggan i topp! Hon blev BIR Veteran med Ck, men oplacerad i bästa tik. Nu är det färdigutställt för i år. Ett år med ovanligt lite utställningar – men en helt otrolig utdelning. Happy har varit utställd 6 gånger – varav tre med BIR! Fanny har jag ställt 5 gånger, hon har varit BIR veteran på samtliga, ,fått ck i samtliga och blivit placerad i tre.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>