SPKv höstutställning

Jag brukar säga att det roligaste med hundutställning är dagen innan, men nu kan jag lägga till två dagar . Två dagar innan åker man till Lena Bäck o gör vovven utställningsfin samtidigt som vi har en trevlig stund. Dagen före kommer Berith och då firar vi eventuell vinst eller förlust…. likabra att göra det  i förväg tycker vi. Så på tredje dagen är det dagen U som i Utställning. Denna gång hade jag Fanny i veteranklass och Happy som gjorde debut i unghundsklass. Det var 18 tikar, så konkurrensen var stor denna dag. Happy var först ut, fick Ck och blev tvåa i sin klass. Slutade sedan som 3:a bästa tik med R-cert.  Något man egentligen bör vara överlycklig över – men vi har ju blivit lite bortskämda… Fanny fick också Ck men oplacerad i bästa tik denna gång. Hon blev BIR- veteran och slutade som BIS2 av veteranerna. En fin final på hennes troligen sista utställning. Sammanfattningsvis är jag ändå helnöjd – som sagt det är många tikar ute ringarna nu och alla vill vi samma sak. Nu blir det ringträning o finslipning av formen av Happy.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>