WDS

Vi var 5 personer och 6 hundar som gav oss iväg till Helsingfors och 2014 års världsuställning. Hade först inte tänkt anmäla utan bara hänga med, men vips så var både Laura o Lilly anmälda! Efter en resa på nästan ett dygn landade vi en liten sportstuga vid en sjö – härligt. Vi laddade därför med bad i sjön och lite grilling på balkongen, som duktiga Pernilla fixade. Först ut var Tord med sina cockrar. Han började med att vinna en gigantisk öppen klass och sedan placera sig som 2:a i bästa hane med R-cert o R-Cacib. Inte fy skam. På söndagen var det pudlarna och Anna-Karins Vorsteh som skulle grillas i ringen. Lilly vann tiklassen och blev BIM valp. Laura tävlade i unghundsklass och placerade sig som 3:a i den. Båda fint visade av Pernilla. Jag är så nöjd med både Lilly o Lauras placeringar. Det är hård konkurrens och alla är välpresenterade så vi kan kännas oss riktigt nöjda. Av alla våra 6 deltagande hundar blev samtliga placerade i sina klasser! Tidigt måndag morgon började den dryga hemresan igen, men WDS 2014 blev ett fantastiskt minne att tänka tillbaka på när höstmörkret kommer.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>