Jönköping int

I fredags tidig morse styrde jag kosan mot Jönköping med Laura och Lilly. Där väntade Berith med uppsatt tält och fin plats vid ringen. Vet inte hur eller när jag ska kunna återgälda alla gånger Berith varit först på plats… Fredagen blev en lite annorlunda dag än vi kanske tänkt oss. Lilly gick in först i valpklass som hon vann och blev BIR valp. Hon fick på eftermiddagen i stekhet värme gå in i stora ringen bland 100-tals andra valpar vilket hon klarade galant efter att först ha frontalkrockat med en Grand Danois valp (dom är ju så små, svåra att se…) Hon blev dock inte utplockad. Beriths fina Clara blev skrämd innan bedömningen så hon valde att inte ta in henne i ringen. Jag tyckte dock inte att Berith skulle vara sysslolös så jag bad henne visa Laura i stället vilket hon gjorde med den äran. Ett excellent med mycket fin kritik blev resultatet. Efter en trevlig kväll god mat och god sömn i Jönköping var det dags igen. På lördagen var Clara nästan som vanligt igen – och ”som vanligt” får man nu nästan säga blev hon BIR. Ordningen var återställd. Laura blev 2:a bästa tik efter Clara och fick sitt andra cert! Lilla Lilly fick för första gången i sitt korta liv se sig slagen och blev 2:a tikvalp med Hp, inte fy skam det heller.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>