Borås

Det var inte många minuters uppehåll i Borås, men det skulle visa sig vara turväder för oss. I går hade SPKv sin special. Domare var Melanie Harwood, GB, uppfödare av mellanpudel. Först ut var Lilly som bestämt sig för att göra som matte önskade denna dag. Så hon blev både BIR och BIS valp bland valpar 4-6 mån. !! Kritik: ”Very stylish. Lovely head and expression.Good Eye and ears. Lovely well made body. Good front and rear. Super outline on the move. Quite sound both wayes” Sedan var det Lauras tur. Hon vann sin klass UKL och lyckades sedan placeras sig som bästa tik och BIM! Hon fick därmed sitt första cert. Kanonroligt. Blev också placerad som BIM/BIS 2. Kritik: Very pretty, feminin bitch. Beautiful head and expression. Lovely eye and chin. Good neck, deep chest and good ribcage. Well sent shifels. Very well balanced. Pretty outline on the move and sound both ways. Excellent coat and presentation”. Ja vad säger man om dessa kritiker? Tack!! Idag söndag var det enbart Laura med. Hon placerades som 2:a i unghundsklassen utan CK. Så kan det vara med hundutställningar. Ena dagen si och andra dagen så.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>