Norrköping – Östergötlands KK

Eftersom jag inte haft möjlighet att åka på utställningar på nära håll, så vidgade vi vyerna och besökte Norrköping istället. Det var första gången där för mig, men det tar ju faktiskt inte så lång tid att köra när man väl slagit på autopiloten. Berith och Liss-Britt hade slagit upp tältet så det var bara att ”flytta in”. Vilken lyx! Jag hade bara Musse med mig och han snubblade på mållinjen och blev 2:a Bästa Hane med R-cert. Men jag fick se Lauras syskon Lilly och Lewis bli BIR o BIM valpar och lilla ”hemliga” Cachas Claire bli BIR! Så i tältet var det framgångar ändå att glädjas åt.

2 comments to Norrköping – Östergötlands KK

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>