SPK:v i Volviahallen – ett tidigt Vårtecken

Så var det avklarat igen. SPKv:s första utställning för 2012. Resultatmässigt inget som går till historien för egen del. Mulle trillade tillbaks på sin ”gamla” 4:a BH placering, vilket jag trodde vi var färdiga med. Mulle var dock i sitt livs form och min upplevelse av att se Alexandra visa honom i ringen kan ingen ta i från mej. Tack för det Alex!  Mulle och jag har dock börjat vår ”nya karriär” i agilitysvängen så vi får väl se om vi vågar oss ut på någon sådan liten tävling i vår kanske. Musse var också med såklart. Han skötte sig alldeles utmärkt och ett excellent fick han, men fick nöja sig med det. Domaren tyckte han skulle ha rundare ögon… ? Tja, smaken är som baken, men jag föredrar nog Musses mandelformade. 

Ett stort grattis säger vi till Berit som fick sitt championat på söta lilla Dot och även blev BIM och BIM/BIS 2. Berit o Liss-Britt tillbringade den viktiga ”kvällen före” hos mej. De hade med sig 4 hundar – så totalt sett var det 5 hanar och 3 tikar varav en (Fanny) löpte. Okej, det var lite rörigt, men som vanligt mycket trevligt.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>