SPK Södra Svalöv

Började påskaftonsfirandet med att åka till Svalöv med Willow (Pipeline´s Willow ) och Sunny (Pipeline´s Cover Me In Sunshine). På vägen hämtade jag syster Anita med sin mellanpudel Hedda som också skulle göra premiär i ringen. Premiär var det också för oss att åka på hundutställning tillsammans, men vi lyckades ju riktigt bra! Först ut var lilla Sunny som tävlade i valpklass och blev BIR och sedan BIS2 i finalen. Både Hedda och Willow vann sina respektive klasser (juniorklass respektive unghundsklass) och fick sedan tävla mot varandra i bästa tik. Í bästa tik placerade sig Willow som 2:a med R-cert och Hedda blev 4:a av totalt 11 st tikar. Så vi var riktigt nöjda!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>