MyDog 2023

Så var det äntligen dags för MyDog efter två års uppehåll. In i det sista var jag tveksam till om jag kunde vara med då en envis influensa dröjde sig kvar. Men på onsdagen blev det bad o klipp av Willow och Lilly som var anmälda till torsdag (Int) och fredag (Nat).  Hade glömt hur stökigt det är på mässan men samtidigt så kul att träffa såväl hundfolk som gamla valpköpare och övriga nyfikna. Samtidigt ska man hålla reda på sin entré i ringen och förstås ha en startklar hund. Med Beriths hjälp (som bara visade hanar) och Lena Bäck som viftade förbi med en sax kunde jag dock gå in i ringen med två vackra hundar. Willow först i ukl som hon vann med CK sedan Lilly i veteranklass som hon också vann med CK och blev sedan BIR veteran. Ingen placering i bästa tik dock (som var väldigt stor). Både Lilly och Willow är två glada och positiva hundar som är en fröjd att visa upp. På fredagen lämnade jag Lilly hemma och åkte bara med Willow. Denna gång var hon anmäld i Juniorklass. Hon blev 3:a (av 7) med CK men utan placering. Sammanfattningsvis två trevliga dagar med bra resultat.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>