Tvååker

Under två dagar deltog totalt 6 av kennel Pipeline’s hundar. På fredagen var det Belle och Rebecca som var först ut. Det var lite av en premiär för båda, men det märktes inga premiärnerver. Belle slutade som BIM valp. Sedan var det Milou och Agneta. De vann juniorklassen med ck och slutade som 4:a BH med cert! Sist ut för dagen var Gölli och Eva som placerade sig som 2:a i juniorklassen med excellent. På lördagen var det dags igen. Då var båda syskonen Belle och Agnes med sina mattar Rebecca och Mayvi med i samma valpklass. Belle tyckte redan hon var världsvan så hon slog syrran och slutade som BIR valp. Båda fick HP. Milou vann juniorklassen återigen men fick inget ck denna dag. Brorsan Gizmo var med men domaren tyckte att hans svans var för glad så det blev VG. Motsatsen till glad svans är ledsen svans – och det hade Stella – som också fick VG. Så kan det gå när det hänger på svansen. Men en mycket trevlig samvaro hade vi hela helgen i vårt lilla tältläger, tack alla för att ni tog er tid att komma!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>