Tvååker

Tvådagars i Tvååker brukar vara en fin inledning på min semester. Så även i år. Denna gång kom Berith hit med sin vackra Clyde och sina två småstjärnor Fedora och Gloria. Då Happy tog sitt championat helgen innan var det bara att åka dit o ha kul. Happy kom 2:a i öppen klass med ck och oplacerad i bästa tik första dagen. Andra dagen vann hon öppen klassen och placerade sig som 3:a i bästa tikklass. Det var många fina tikar med så jag är helt nöjd med resultatet. Det gick väldigt bra för Beriths hundar. Fedora blev BIR valp och Clyde blev BIR vuxen. Givetvis blev det bubbel på kvällen för att fira valpar, Happys championat och Clyde & Fedoras BIR. Bra start på semestern!!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>