Happy Champion!!

Lite ringrostiga var vi allt, men det gick ju vägen första gången ut i Öppen klass ( som kan vara ett nålsöga att passera). Happy gillade att vara i ringen igen och vann öppenklassen med Ck och bästa tik med cert och BIR. Dessutom blev hon champion idag! Domare var Åge Gjetnes, Norge. Kritiken var lång: ”Utmärkt helhet, fina proportioner, bra storlek. Feminint huvud, utmärkt uttryck, tillräckligt lång hals, stark överlinje. Önskar något bättre svansföring, elegant benstomme. OK fötter, harmoniskt vinklad fram och bak, stilfull med tillräcklig resning sett från sidan. Skulle kunna ha något mer luft i sina framben men helheten tilltalar mig. Bra päls, ok färg. ” Det jag gillar med denna domare (förutom att förstås gillar min hund) är att han sätter helheten främst. Jag skulle önska att fler domare tänkte så.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>