SPKv:s höstutställning

En liten höjdare är Västra Pudelklubbens utställningar i Göteborg. Det är nära och börjar inte så tidigt och brukar alltid var väldigt trevligt. Denna gång var inget undantag. Jag hade med Lilly i unghundsklass och Mulle i veteranklass. På plats fanns även Agneta, Mulles nya matte o delägare. Hon servade mig kring ringen och såg till att hålla rätt på mina grejor. Först ut var Mulle som vann veteranklassen med BIR och sedan blev placerad som BIS1 veteran! Mulle tycker det är kul att vara på utställningen igen. Lilly var också pigg o glad idag och alldeles ”lagom” tokig i ringen (tyckte i alla fall jag). Hon vann sin klass med ck, men blev tyvärr oplacerad i bästa tik. Man kan ju inte vinna jämt :) Denna helg gjorde även Laura debut i agility i Vårgårda med fodervärdarna Filiz o Emma. Målet var ett godkänt lopp – och det blev det!! Grattis säger vi till dem! Tyvärr inget bildbevis.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>