EDS Europautställning i Oslo

I torsdag åkte Lilly och jag och Anna-Carins Vorsteh Steffi till Olso för att hälsa på hos Anna-Carin, men givetvis också ställa ut. Anna-Carin visade Lilly till 3:a u UKL med excellent. Inga CK delas ut på dessa utställningar. Lilly var lika fin som vanligt och Anna-Karin var för dagen klädd i en gul dräkt. De var så fina ihop och jag är mycket glad att få se Lilly från ringside. På lördagen var det Anna-Carins Vorsteh som skulle in i ringen som nybliven veteran. Och det gjorde hon med den äran. Hon blev Europeisk Veteranvinnare och fick gå in i stora ringen. En underbart trevlig helg, där promenaden runt sjön var en härlig kontrast mot mässans stimmiga miljö. Stort tack Anna-Carin, för att jag fick bo hos dig och för att du visade min lilla Lilly så fint!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>