Vilken Helg!

Har nästan hämtat mig från föregående helg, som var intensiv på många sätt.  1:a maj var vi traditionsenligt på Tjolöholm på SPKv:s innofficiella utställning. Det är alltid sol – och så även denna gång. Helt otroligt. Denna gång var det Filiz o Laura som grillades i ringen och det gjorde de med den äran. Laura blev bästa tik och BIR! Grattis Filiz o Laura – ni var så fina! Av anledningen att jag älskar att bada o klippa pudel så hade jag anmält Lilly till SKK INT i Lidköping på söndagen. (hade jag varit lite smart så hade jag ställt Laura, som redan var badad…). Men jag fick fin utdelning på mina bad- o klipptimmar. Lilly vann först unghundsklassen med CK och blev sedan bästa tik och BIM!! Lilly tog därmed sitt första Cert o Cacib! Kul! Börjar hon bli stor flicka nu?

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>