Roskilde 25-26 april

Vidgade vyerna lite i helgen och åkte till Danmark med Kerstin Johansson och hennes Bruni. Jag hade kommit på den smarta idén att anmäla både Lilly o Laura. Lite småstressigt m a o, men fick ”som vanligt” god hjälp av Alexandra. Och det gick ju kanonbra! Alexandra visade Laura till BIR med Cert o Cacib. Stort tack för det – du gör det bäst Alexandra! Själv visade jag  Lilly till 3:a Bästa tik. Dag 2 var det Brunis tur. Hon blev 2:a bt med cert och kan nu titulera sig Dkuch och även NordUch! Grattis! Lilla Lilly blev 3:a dag 2 också med ett R-cert. Alla hundarna skötte sig så bra och mysigt hade vi det på ”kroen” som vi bodde på. Stort tack Kerstin – o ja – det gör vi om!

1 comment to Roskilde 25-26 april

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>