Premiär i Hässleholm

Det är så spännande med premiärer …. Idag lördags var första gången ut för Lilly (Little Darlin), Teddy (Teddy Bear) och lille Theo (Black Star) vars matte Rebecca tagit ledigt från jobbet för att kunna vara med. Solen sken från klarblå himmel och nästan lite väl varmt blev det till slut. Valparna skötte sig alldeles utmärkt och var så duktiga i ringen. Av hanvalparna var det Teddy som avgick med segern, men domaren tyckte att de var precis lika fina båda två och undrade om de var släkt? och de var det ju. Theo blev visad av Berith och fick det jobbiga uppdraget att gå före brorsan vilket verkligen är en utmaning i 4-månaders åldern… helst ville de göra något helt annat. Men killarna fick sig slutligen se besegrade av syrran Lilly som blev dagens BIR och BIS2 valp. Laura var givetvis också med. Hon vann unghundsklassen och blev sedan placerad som 3 bästa tik med ytterligare ett Reserv Cert i bagaget – hennes 4:e. Nu börjar vi längta efter ett riktigt cert! Men Laura var jättefin som vanligt och Alexandra visade henne perfekt så jag är inte särskilt orolig för hennes framtid! Stort tack till Alexandra för fin visning och till Theos familj för att ni tog er tid att komma. Jag är så tacksam!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>