Malmö Int

Så gjorde jag det som jag förra året lovade inte skulle upprepas – åkte till Malmö på hundutställning. Och det var precis som vanligt – milslånga köer till veterinärbesiktningen, trånga lokaler, små ringar, hög volym… men detta år var det åtminstone mattor på golven! Men Laura skötte sig alldeles utmärkt trots trängsel och hög ljudvolym. Hon vann juniorklassen med CK och placerade sig slutligen som 2:a bästa tik i hård konkurrens, endast slagen av en elegant italiensk championtik och det må väl vara hänt. Tyvärr var Laura inte så sugen på att ställa upp på foto efteråt, så bilden är väl inte helt rättvisande men men….

2 comments to Malmö Int

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>