Summering 2013

Jag brukar vid årsskiftet göra en liten summering över året som gått. Det går ju så fort och någon gång kan det ändå vara bra att stanna upp och reflektera. Året inleddes med att lilla Laura gjorde entré i våra liv. I smällkalla januari åkte Filiz och jag till Enköping för att hämta en bedårande pudelvalp vid namn Cachas Laura och uppfödd av Berith Eliasson. Laura ägs av mig men bor hos fodervärdarna Filiz, Kurt-Olof och Emma. Hon är helt underbart ljuvlig – pigg och gla precis som en pudel ska va´. Premiär i utställningsringen blev det med BIG2 valp på SPKv:s innofficiella utställning på Tjolhöholm. Officiellt har hon varit utställd med en 2:a BT och reserv Cert som bästa resultat. Hon är dock fortfarande ung och inte helt ”färdig” i kroppen. Ska bli väldigt spännande att se hur det går 2014.

Under året lyckades Pipeline’s Castor ”Musse” med bedriften att bli Svensk Utställningschampion. Musse är kennel Pipeline’s första egenuppfödda champion, så självklart var detta en stor händelse. Kul är det också att han är son till Hippie och Fanny som är mina egna. Musse blev Hippies 6:e championavkomma.

På juldagen blev Fanny mormor och Hippie morfar då deras gemensamma dotter Pipeline’s Capella, ”Gosa”  fick 5 små valpar. De bor hos Emma Ungerbäck på kennel Embrace. Ska bli spännande att se hur dessa utvecklas. Spännande blir det också här framöver då Fanny är dräktig med Cachas Paycheck, ”Presley”.

1 comment to Summering 2013

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>