C.I.B FI UCH NO V-08 WW-08 NORD UCH Cachas Paycheck ”Presley”

Förhoppningsvis är Fanny dräktig, denna gång med en snygg kille som kallas ”Presley” eller Cachas Paycheck till fint. På bilden visas han i engelsk lejonklippning som under lång tid var den rådande utställningsfrisyren. Jag såg Presley första gången i valplådan och han visade redan då prov på sin fina stil, resning och vackra rörelser samt inte minst ett vackert huvud – vilket för mig är viktiga exteriöra egenskaper.  Hälsomässigt är han höftledsröntgad med A och patella ua samt ögonlyst ua. Presley har haft en fantastiskt fin utställningskarriär som kröntes med en världsvinnar titel i Stockholm 2008. Nu är han en mogen man som blir veteran under 2014. Förhoppningsvis får vi se honom i ringen igen då.  Nu håller vi tummarna för små Presley barn i början av januari 2014.

1 comment to C.I.B FI UCH NO V-08 WW-08 NORD UCH Cachas Paycheck ”Presley”

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>