Backamo

Idag var det utställning i Backamo. Vi var förberedda på regn, men solen lyste i stort sett hela dagen. Något man inte är bortskämd med denna sommar, men som tacksamt tas emot. Idag fick Hippie vara med för första gången efter sin Borrelia infektion. Han tyckte det var jättekul och visade det genom att bli BIR-Veteran och 4 BH, slagen av sin son, Musse som blev 3 BH med cert!  Är jag glad? – Ja! Glad blev även min ”tältkompis” Elisabeth som blev BIM med sin söta tik. Tack även Mikaela som hjälpte mej att visa Hippie. Fina kritiker fick killarna också! Musse fick: ”Fin modell, underbart ädelt huvud, små ögon, bra hals. Harmoniskt vinklad fram o bak, skall utvecklas i förbröst annars bra kropp,  ”mkt hund bakom svansen”, fina elastiska rörelser med fin pudel attityd”. Hippie: ”En mycket tilltalande 8-åring i fin fysisk kondition, bra huvud, välbyggd, rör sig med fin steglängd”

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>