My Dog

Så var My Dog (God) avklarat för denna gång. Årets första hundutställning där man förutom att ställa ut hunden även gör av med en massa pengar på prylar. Jag ställde ut Mulle (CH Joylight’s Big-Surprise och Musse (Pipeline’s Castor) båda dagarna. Musse gjorde entré bland ”de stora killarna” , 10 månader gammal. På lördagen fick Musse ”Excellent” och placerade sig som 3:a i juniorklass och på söndagen blev han 2:a i juniorklassen och fick ”Excellent” och även CK. Således fick han gå in i ringen igen och konkurrera om bästa hane med Frida som handler. Där blev han emellertid oplacerad, vilket är helt naturligt med tanke på hans ringa ålder. Mulle vann championklassen båda dagarna och blev 3:a bästa hane på lördagen och 2:a bästa hane på söndagen. Jag är stolt och nöjd med båda killarna! Jag fick också träffa Hippies dotter ”Phoebe” – Bazaar’s Nice’n Easy , som kom med sin ägare/uppfödare Anne Myhrbraaten från Norge. Hon ställdes dock inte ut.  Ja visst ja – Hippie är far till alla tre – Mulle, Musse o Phoebe!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>