Summering 2011

Så var 2011 redan över – det började ju nyss?  Den viktigaste händelsen när det gäller pudlarna var nog den 1:a mars när 6 valpar såg dagens ljus. Det var bland det roligaste jag varit med om att få följa 6 hjälplösa varelser att uvecklas till egna individer (med egna initiativ). En hälsning här till Abbe, Abbe, Luna, Sigge, Gosa och Musse och hoppas att ni får ett härligt 2012. Roligt var det också på Musses första utställning i Borås, 4 månader gammal där han blev BIS-3. Fanny lyckades bli champion under året och placerade sig som 7:a på den totala listan, vilket jag tycker är lite extra kul med tanke på att hon inte är utställd så mycket under året. Skryta kan vi också göra med Hippies son Måns – Sandust The One som blev årets mellanpudel! Stort Grattis! Ett Gott Nytt Pudelår 2012 önskar vi alla vänner både i och utanför ringarna!

3 comments to Summering 2011

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>