Älgsafari

Tillbringade helgen med de goda vännerna Anni och Anika i fritidsbyn Kloten utanför Kopparberg. Härliga promenader och god mat. Pudlarna fick hänga med, men det blev mycket koppel pg a att skogen var full med vilt. Tre älgar stod och begrundade oss en lång stund och hundarna var vääldigt nyfikna. Suck, ja pudeln ingår i gruppen ”sällskapshundar”, men de verkar inte veta om det när man är i skogen.. 

1 comment to Älgsafari

  • Karin

    Mmmm, det verkar finnas en hel del jaktintresse i våra hundar… :) Sigge har inte träffat på äkta vilt ännu men skator är verkligt intressant! :)

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>