På kurs med Jörgen Thynell

Fick idag en efterlängtad energikick till nystart på lydnadsplanen. Var på en heldag med Jörgen Thynell. Han drog flera paralleller med hästträning och fick några polletter att trilla ned i min annars ganska tröga hjärna.  Bl a att man kunde röra hunden och tillämpa ”eftergift”! Mycket intressant dag, gå gärna och lyssna på Jörgen om ni har möjlighet. Fick även det goda beskedet att Kotte – Embrace Hurricane tagit sitt första cert och 2BH på SPK:s utställning i Hässleholm.  Grattis till Emma o Kotte. Lilla Gosa – Pipeline’s Capella var också med. Hon fick bra kritik, men sprang enligt Emma ”lite hursomhelst” hur vi nu ska tolka detta. Kul hade hon dock haft, enligt samma källa.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>