CHAMPION!

Plötsligt händer det! Fanny fick följa med Katarina och Alexandra till Gimo, Uppsala och bo på hotell.  De hade 5 hundar med sig och slet som galningar för att få samma antal väl presenterade i ringen.  Alexandra visade Fanny till bästa tik, BIM, Cert, Cacib och Championat. Känns lite snopet att inte vara med, men Liseberg prioriterades högre av familjen. Ett stort grattis säger vi till Alexandras Doris som vann gruppen! och till Katarinas lilla Nikki som blev BIR. Jag tackar er oändligt mycket för att ni tog med Fanny på äventyr till Uppsala! Idag körde jag ned till Sofiero för att träffa min nyblivna champion och få visa henne i championklass. Fanny hade ångan uppe så hon vann tikklassen med BIM idag också! Det som var väldigt kul var att ”barnen” Musse och Gosa var med – de blev BIR o BIM valpar. Det var så kul att träffa Gosa igen som jag inte sett sedan hon flyttade.  Grattis också Emma till Kottes debut i juniorklass – 3BH – inte illa! Han är ju så tjusig!

6 comments to CHAMPION!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>