Bara en kvar…

Så var det dags för Pollux eller Muffin eller Bamse eller? att flytta. Familjen hade inte riktigt bestämt sig ännu, men flyttlasset går till Partille. En glad mamma Karin och två minst lika glada barn – David o Kajsa och kanske inte fullt så glada? katter har fått sällskap av en liten svart gosig  pudel.  Senare kom även Emma med mamma Ingeli och hämtade lilla Lilly (Capella) som nu ska heta Gosa. Kanske kan hon även heta Busa för hon kan båda gosa o busa. Gosa ska bo i Karlskrona i början och dela hem med storpudeln Baccus och Whippeten Kenzo. Emma har en liten uppfödning under namnet Embrace och har redan en halvbror till Gosa som heter Kotte.  Misstänker att inte alla som läser detta förstår riktigt allt  av denna namnlek. Hursomhelst – Lycka till med era valpar! Jag är i alla fall helnöjd med mina nya valpköpare och hoppas de små liven kommer förgylla er tillvaro i många år!  

6 comments to Bara en kvar…

  • Karin

    Det bidde en Sigge! :-)
    Han är helt fantastisk! Lugn och fin och mycket gosig. Han sover hela nätterna, 23-6.45 då vi ska gå upp och det är ju jätteskönt! Däremot har han ingen aaaaning om att han ska pipa lite eller så för att tala om att han är kiss- eller bajsnödig så vi får rena golv fläckvis här ;-)

    Med kissarna går det över förväntan och den äldsta katten, Charlie, är mest intresserad :-)

    Kramar från Sigge, Karin, David och Kajsa

    • Karin

      Grattis till Sigge! Det roliga är att vi funderade också på Sigge till den sista valpen som är kvar. Nej, det kanske är lite tidigt att förvänta sig att de ska markera ännu….

      • Karin B

        Vad lustigt att vi tänkte på samma namn! :) Alltså ett fint namn :-)

        Nu har han börjat kissa vid dörren (oftast i alla fall) om vi inte hinner ut och det är ju ett stort framsteg!

        Han är en riktig bärarvovve och vi hittar aldrig ett helt par skor när vi ska ha dem och medan man duschar förflyttas både badrumsmatta och duschmatta till hans ”dagbädd” i mitt arbetsrum :-)

        Han har redan lärt sig ”sitt” och ”nej” (nåja, ”lärt sig” är kanske att ta i, men ändå riktigt bra tycker jag) och kommer oftast på ”kom”. ”Nej” tränar jag med godis som han inte får ta förrän han tittar på mig (han kastar sig inte över det vid ”varsågod”) och han lyssnar faktiskt ofta på ”Nej” när han biter på sladdar eller tar katternas mat :-)

        Idag t.o.m. strök sig katten Charlie (den äldsta och mest hundvana) mot Sigge så det går också bra! :-)

        • Karin

          Okej, han är släkt med Hippie. Hippie bär fortfarande omkring på framförallt skor. Lite jobbigt om man är stressad och ska till jobbet och bara hittar en sko…Men perfekt för apporteringsträning!

          • Karin B

            Ja, man får se det positiva i det hela! Och det är ju faktiskt en rastypisk egenskap, apportörer som de ska vara :-)
            Jag kan också se det som en anledning till att ha lite bättre ordning i hallen och vid altandörren… Fast SÅ långt kommer jag nog inte att gå ;)

  • Ja det var många namn :) inte konstigt man känner sig förvirrad ibland ;) Hälsningar från mamma att Gosa har det bra. Hon sov mellan 23-04 i natt, hoppas denna blir lite längre :)
    kram!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>