Huset fullt av pudlar!

I torsdags fick vi tillökning igen, i form av två pudeldamer. Det är Jippie och Bella som bor hos oss, medan husse och matte har åkt på en välbehövlig semester till Thailand. Äntligen fick jag chansen att göra en gentjänst då Hippie och Mulle varit hos Eva flera gånger. I går var 2 ggr Lena och Alexandra och kikade in bebisarna. De hade även ett eget gäng pudlar med sig, så totalt tror jag det var 15 pudlar i trädgården eller nåt. Valparna fick en jättefin kattunnel att leka med – gissa om de har kul med den!! Tyvärr bara suddiga bilder…. Denna soliga och vackra helg innebar att valparna fick sitt första bad och näsorna och 112 klor blev klippta och sedan fick de vila ut i utomhushagen.

4 comments to Huset fullt av pudlar!

 • Eva fallqvist

  Oj,vad de växer! Det blir roligt att se dem igen. De som är kvar när syrran ska hämta sin. Hoppas att de får vara friska och utvecklas som de ska. Jag blev väldigt förtjust i mamman. Hon är verkligen jättefin.
  Du får skaffa en länk från din FB-sida till din hemsida.
  Fortsatt lycka till med de små liven, må så gott.
  Eva

  • Karin

   Jo, de växer så det knakar och nu är det livat i holken! Inte många minuter över till att sitta framför datorn. Bra idé med länken. Att jag inte tänkte på det.

 • Herregud så söta dem är. Och HERREGUD 15!! pudlar :) Himmelriket. En liten stund iallafall ;)

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>