3-dagars SKK Ronneby

Detta år hade Skåne och Blekinge SKK slagit ihop sina utställningar till en trippel i Ronneby – Viking Dog Show. Det var 10 år sedan sist jag var där och nu blev det med besked. Kerstin och jag åkte med hennes husbil ner på torsdagen för att ställa ut hundar i tre dagar. En mycket trevlig tur med mängder av hundsnack. Ronneby är nog en av de vackraste utställningsplatserna och ska man ta bilder så är det där de ska tas! Jag hade anmält Sunny i 3 dagar och Willow 1 dag, den sista. Tyvärr skulle det visa sig att Sunny som normalt sett brukar sprudlande glad i ringen nu inte riktigt var sig själv. Hon gjorde vad jag bad om men bjöd inte på sig själv som hon brukar. Eftersom hon ändrat sig så totalt så tänker jag kolla upp henne så det inte är något fysiskt. Hon fick trots allt ck alla tre dagarna och 4BT första dagen, de övriga oplacerade. Hon fick fin kritik av framförallt första dagens domare som nog gärna hade placerat henne högre om hon bjudit till mer. Willow däremot var på sitt soligaste humör och visade sig fint. Tyvärr verkade det dock som hennes eleganta typ inte riktigt föll domaren i smaken, ett Excellent blev det – men inget mer. Så utdelningen blev lite mager mot vad vi är vana vid men vädret var mestadels vackert och roligt att se lite andra hundar än vanligt från våra grannländer.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>