Summering 2023

När jag summerade 2022 sammanfattade jag året som lite av ”mellanmjölkens år” . Ur detta perspektiv får 2023 sammanfattas som Champagnebubblornas år !  Lilla Sunny (Pipeline’s Cover Me In Sunshine) ställdes som valp  under våren med 3 BIR, en BIS2 och en BIS3 placering. I slutet av juli gjorde hon debut i juniorklass knappa 10 månader med att först vinna juniorklassen, sedan bästa tik bland 50-talet tikar, BIR- och BIS1 junior, BIR Vuxen och slutligen BIS2!! Under hösten har hon varit i Danmark där hon blev Roskilde juniorvinnare, erövrade Junior-Cert och Junior-Cacib samt ett ”riktigt” Cert! Ett par veckor senare var det dags för Finland och ytterligare J-cert, J-Cacib. På SPK-södras höstutställning tog hon ytterligare ett Cert och blev BIM. Inte illa för att vara nyss fyllda 1 år! Hennes bror Wiggo (Pipeline’s Walking On Sunshine, äg: Pernilla Johansson) har gått minst lika bra med 2 svenska, 2 danska CERT samt 3 Junior-Cacib från 3 olika länder vilket gör att han kan tiutlera sig Internationell Juniorchampion – C.I.B-J.  Willow (Pipeline’s Willlow) blev högt placerad på 5/5 SPK utställningar, vilket räckte till att bli Årets Mellanpudel på SPK:s lista!! Ett Cert och ett Nordic Cert har hon också och en hel rad av R-Cert… Lilly (Pipeline’s Little Darlin’) ställdes 5 gånger i Veteranklass och vann klassen med CK lika många gånger. Sista gången i samband med Pudelnationalen där hon blev BIR och BIS3. Ett fint avslut på en fin utställningskarriär. På Pudelnationalen hade jag även uppfödargrupp som blev placerad som BIS2 med fantastisk kritik! Vilket galet År och jag är så glad och tacksam över mina pudlar som ställer upp på alla galenskaper vi människor hittar på. Nu ser vi fram emot 2024, men för en gångs skull vill jag dröja kvar lite och minnas tillbaka på 2023 som resultatmässigt varit mitt bästa år – med enbart egenuppfödda hundar dessutom.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>